Stoppen met blowen

Stoppen met blowen bijwerkingen

Stopt u met blowen dan is er een zekere kans dat u te maken met bijwerkingen krijgt. Bijwerkingen bij het stoppen met blowen kunnen vooral optreden wanneer u veel en lang geblowd heeft. Ook kan het zijn dat u helemaal geen last van bijwerkingen heeft. In dat geval heeft u geluk.

 

Van de mensen die wel last van bijwerkingen bij het stoppen met blowen krijgen, spreekt een groot deel van onrust en slecht kunnen slapen tijdens de eerste dagen na het stoppen. Men kan lastig in slaap komen of men wordt steeds zwetend wakker. Ook komen vreemde dromen of nachtmerries na het stoppen met blowen regelmatig voor.

 

U kunt het tijdens de eerste dagen na het stoppen met blowen ook steeds warm hebben. Men spreekt van hitteaanvallen of opvliegers. Het kan gepaard gaan met een gevoel van benauwdheid. Vaak zweet men dan ook heel erg veel.

 

Een leegte kan ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld gewend bent om steeds ‘s avonds te blowen kan de eerste avond waarop u niet blowt saai zijn. Misschien weet u niet meer wat u moet doen zonder joint of raakt u zelfs in een dip terecht. Soms grijpt men dan toch naar de joint om te leegte weer op te vullen. Dit is af te raden.

 

Het stoppen met blowen kan ook invloed hebben op uw eetlust. Het kan zijn dat u tijdens de eerste dagen minder trek in eten heeft. Ook komen angstig zijn en trillen soms voor bij mensen die pas zijn gestopt met blowen.

 

Houd in het achterhoofd dat de bijwerkingen bij het stoppen met blowen enkele dagen tot maximaal twee weken aanhouden. Laat de bijwerkingen nooit een excuus zijn om weer te gaan blowen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb