Stoppen met blowen

Hoe stoppen met blowen

Om succesvol te stoppen met blowen wordt aangeraden om bepaalde dingen te doen en om bepaalde dingen juist niet te doen. Hoe u kunt stoppen met blowen en wat u juist wel en juist niet moet doen leest u hier.

 

Maak voordat u stopt met blowen een lijst met uw beweegredenen om te stoppen met blowen. Schrijf in deze lijst ook de voordelen van stoppen met blowen op. Bewaar deze lijst. U kunt de lijst erbij pakken op de momenten dat u na het stoppen met blowen trek heeft in een joint. U herinnert zichzelf er zo steeds aan waarom u precies bent gestopt met blowen.

 

Wat u ook absoluut moet doen is het inplannen van een stopdatum. Het is belangrijk om het stoppen met blowen niet steeds te blijven uitstellen, iets dat veel cannabisgebruikers die eigenlijk willen stoppen met blowen wel doen. Op de gekozen datum stopt u met blowen.

 

Ook wanneer u wilt stoppen met blowen door middel van minderen, is het handig om u aan een planning te houden. Prik een datum waarop u begint met minderen en een latere datum waarop u compleet met het blowen gestopt wilt zijn.

 

Op het moment dat u compleet met het blowen bent gestopt is het verstandig om alles wat met blowen te maken heeft in de prullenbak te gooien. Eventuele wiet of hasj die u nog heeft op de datum dat u gestopt bent, gooit u weg. Evenals alle andere spullen die met blowen te hebben hebben, zoals verkruimelaars en vloeitjes.

 

Probeer situaties waarin u in de verleiding kunt komen om te blowen zo veel mogelijk te vermijden. Misschien is er een vast vriendengroepje waarmee u altijd blowt. Om succesvol te stoppen met blowen kan het noodzakelijk een poosje niet met dit vriendengroepje af te spreken. Ligt er een coffeeshop op de route naar school of naar het werk, neem dan een andere route.

 

Na ongeveer een maand kunt u uzelf belonen op een cadeau of een leuk uitje. U heeft dan iets om naar uit te kijken en dat kan het stoppen met blowen vergemakkelijken.

Maak jouw eigen website met JouwWeb